Onafhankelijke 3D Printer reviews

Webshop Review: TurtleCreatoins

Over:

Turtlecreations is een webshop dat zich specialiseert in 3D-printing. Ze zijn gevestigd in Assen en hebben geen fysieke winkel, wel een showroom.

Assortiment:

Het assortiment van Turtlecreations is gemiddeld. Ze verkopen een aantal printers en redelijk wat filamenten. Zij richten zich zowel op de consument als op de zakelijke klanten. Verder bieden ze ook verschillende diensten aan.

Klantenservice en levering:

Aan de website af te lezen kun je ze alleen maar telefonisch bereiken. Verder kun je ook vragen indienen via je eigen mail adres. Verder kun je hun showroom bezoeken en daar eventuele vragen stellen op afspraak. In de showroom staan echter niet alle printers die ze daadwerkelijk op de webshop hebben staan.

Vanaf een bedrag boven de 100,- ex.btw krijg je gratis levering in Nederland. Voor 14:00 betaald is het normaler wijs de volgende werkdag geleverd. Dit is wel afhankelijk van de betaalmethode. Het leveren buiten Nederland duurt 2-5 werkdagen. Voor beide geld het alleen als het product daadwerkelijk op voorraad is.

Bedrijfsgegevens:

Op de website zijn alle bedrijfsgegevens te vinden waaronder het adres en het kamer van koophandel nummer, deze zijn ook geverifieerd.

Wat klanten zeggen over deze webshop:

 

Wat betreft de reviews en de recensies is het bedrijf onbekend. Hier valt niets over te vinden.

Conclusie:

Het bedrijf heeft een gemiddeld assortiment, verder is er weinig informatie te vinden over de service van dit bedrijf.

Ga naar webshop

Laat een reactie achter...

* Denotes Required Field

Opzoek naar de beste 3D Printer?
Maak hieronder uw keuze:

arrow

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe printtechnieken en innovaties.