Onafhankelijke 3D Printer reviews

Webshop Review:Makerpoint

Over:

Makerpoint is de keten van 3D Concept Stores in Nederland. In een MakerPoint store kun je terecht voor 3D-printers, 3D-materialen, 3D-software, 3D-scanners en de mooiste 3D geprinte lifestyle producten. Ze hebben 4 fysieke winkels en een webshop.

Assortiment:

Het assortiment van Makerpoint is zeer uitgebreid. De meeste printers verkopen ze. Filamenten is wel wat beperkter want ze verkopen voornamelijk de merken van de printers die ze ook verkopen. Aan reparatie onderdelen en andere onderdelen van printer kun je er niks halen, ook geen toebehoren of accessoires wat het printen gemakkelijker zou maken.

Klantenservice en levering:

Bij makerpoint kun je langs komen op verschillende locaties in Nederland, echter is het niet duidelijk wat daar vervolgens te zien valt aan 3D-printers, filamenten etc. Bij een van de vier winkels kun je ieder moment op de dag naar binnen lopen, mits je binnen de tijden bent dat de zaak open is. Hier zit wel een uitzondering aan verbonden, niet bij elke zaak is dit, je kunt zo ook alleen op afspraak binnen komen. Ze zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Wat hier vervolgens te zien valt is onduidelijk. De markt waar op ze richten is zo wel consument als zakelijk.

Wat betreft de bestellingen hanteren ze de volgende regel. Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag of 2~3 werkdagen bij nul voorraad.

Toch is dit nogal een vaag begrip, op veel producten staat namelijk ook een zendtijd van 1 week. Overigens zijn de prijzen markt conform.

Bedrijfsgegevens:

Op de website zijn alle bedrijfsgegevens te vinden waaronder het adres en het kamer van koophandel nummer, deze zijn ook geverifieerd.

Wat klanten zeggen over deze webshop:

De reviews op de website gaan via het review systeem van Yotpo, een veelgebruikt webshop systeem.

Uit de reviews blijkt dan klanten zeer tevreden zijn over de service van Makerpoint.

Conclusie:

Redelijk assortiment en betrouwbaar.

Ga naar webshop

Laat een reactie achter...

* Denotes Required Field

Opzoek naar de beste 3D Printer?
Maak hieronder uw keuze:

arrow

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe printtechnieken en innovaties.