Onafhankelijke 3D Printer reviews

Webshop Review: 3D printer specialist

Over:

3D printer-specialist een Nederlands bedrijf van Coolblue dat zich richt op 3d-printing. Ze hebben vijf fysieke winkels waarvan het hoofdkantoor zich in Amsterdam bevindt. Verder hebben ze een webshop.

Assortiment:

Het assortiment van 3Dprinterspecialist is zeer compact en gericht op de consument. Ze verkopen een beperkt aantal 3D-printers en filamenten. Wat betreft accessoires en onderdelen is het aanbod gering.

Klantenservice en levering:

Bij 3Dprinterspecialist staat de klant centraal. Zo kan de klant hen op veel manieren bereiken. Je kan telefonisch, via Twitter, Facebook en de chat te woord worden gestaan. Het nadeel eraan is dat je lang moet wachten op een antwoord en het antwoord soms niet adequaat is blijkt uit de reviews. Verder kun je ook te woord worden gestaan in een van de winkels. Je kunt er de hele week terecht. Of Coolblue ook 3D printers in de winkels heeft is niet duidelijk.

Zodra een product op voorraad is en je het voor 23:59 bestelt, heb je het de volgende dag gratis in huis. Uit de reviews blijkt dat de levering altijd wel op tijd is, met hier en daar een uitzondering.

Bedrijfsgegevens:

3Dprinterspecialist heeft een thuiswinkelwaarborg keurmerk en ze staan geverifieerd met hun kamer van koophandel nummer van Coolblue

Wat klanten zeggen over deze webshop:

Over 3Dprintspecialist zelf zijn geen reviews te vinden. Er worden voornamelijk product reviews gegeven over producten en levering.

Conclusie:

Klein assortiment met weinig mogelijkheden voor reparaties. Verder erg betrouwbaar.

Ga naar webshop

Laat een reactie achter...

* Denotes Required Field

Opzoek naar de beste 3D Printer?
Maak hieronder uw keuze:

arrow

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe printtechnieken en innovaties.