Onafhankelijke 3D Printer reviews

Webshop Review: 123-3D

Over:

123-3D.nl is een budget aanbieder, voornamelijk als het gaat om filamenten.

Assortiment:

Het assortiment van 123-3D is zeer uitgebreid. In hun assortiment vindt u alle gangbare filamenttypes en veel andere onderdelen en verbruiksartikelen voor 3D-printers. Zij leveren deze producten direct uit hun magazijn. Wat betreft de printers is het aanbod zeer klein, ze verkopen lang niet alle merken die er zijn, ze verkopen slechte een klein deel aan 3D-printers. Wat betreft het filament is het assortiment zeker ruim en is er genoeg keuze.

Voor de 3D print fanaat met een klein budget heeft 123-3d.nl een ruim aanbod maar als er gekeken wordt naar de kwaliteit van het filament dan laat het enorm te wensen over.

Het internet staat vol met slechte ervaringen over hun budget lijn filament, verstoppingen en problemen zorgen voor veel negatieve ervaringen.

De duurdere filament lijn die 123-3d.nl verkoopt is echter wel van prima kwaliteit.

Klantenservice en levering:

Het bedrijf is bereiken via de telefoon en de e-mail.

Wat betreft de levering doen ze het zeer goed. Zodra het op voorraad is, heb je het de volgende dag in huis mist je de artikelen niet in het weekend besteld.

Bedrijfsgegevens:

Op de website zijn alle bedrijfsgegevens te vinden waaronder het adres en het kamer van koophandel nummer, deze zijn ook geverifieerd.

Wat klanten zeggen over deze webshop:

De reviews die de klanten achterlaten zijn voornamelijk positief van aard over de klantenservice. Sommige (product) ervaringen kunnen hier nog hevig van verschillen. De reviews worden achtergelaten via Trustpilot.

Conclusie:

Gemiddeld assortiment en betrouwbaar.

De budget filamenten lijn van 123-3d.nl is van slechte kwaliteit en kan voor problemen zorgen.

Ga naar webshop

Laat een reactie achter...

* Denotes Required Field

Opzoek naar de beste 3D Printer?
Maak hieronder uw keuze:

arrow

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe printtechnieken en innovaties.